• 06-55740879 / 06-57826578
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons

Over Brand Projecten B.V.

Wie zijn wij
Brand Projecten B.V. is een bedrijf met ruime ervaring en kunde in het bemiddelen van bouw gerelateerd personeel in de ruimste zin van het woord. Vanuit die jarenlange ervaring hebben wij een enorme expertise opgebouwd in het vinden van de juiste man voor de juiste job. Wij kunnen putten uit een groot en zorgvuldig opgebouwd netwerk van betrouwbare werknemers en zzp’ers die hun vak verstaan.

Heldere afspraken
Bij Brand houden we van heldere afspraken en duidelijke communicatie. Bij ons vind je geen bureaucratisch gedoe, maar korte communicatielijnen. We kunnen snel schakelen tussen de wensen van onze opdrachtgevers en de toepassing daarvan in het bouwproject.

Betrouwbaarheid
Het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden van eerlijk zakendoen zonder poespas. Wij houden niet van loze beloftes of luchtkastelen. Kortom, bij Brand Projecten B.V. weet je waar je aan toe bent.

Image

Contact gegevens

Bezoekadres
Schoonouwenseweg 3
2821NW Stolwijk

Telefoon
06-55740879
06-57826578

E-mail

info@brandprojecten.nl

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt of een offerte wilt aanvragen. We hopen graag van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Brand Projecten BV

Brand Projecten B.V.